Sämst!

Publicerat: 2013-12-18 Kl: 21:26:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


 
Haha ja jag är ju sämst på att uppdatera här men det har den enkla förklaringen att det inte händer så mycket i mitt liv förutom jobb, äta och sova. Är snart klar med alla julklappar och nu ska man väl bara varva ner lite snart. Vi har haft så mycket här hemma med jobb och Fredriks företag att vi inte har hunnit eller haft ork efter jobbet att julpynta. Vi har några ljusstakar och en julkökshandduk uppe, kartongerna med julsaker är kvar på golvet knappt uppackade.. Inte mig emot att ha mindre julsaker hehe // Mvh Grinchen. 
 
Men en kul sak som komma skall är ju att i januari så ska Emma och jag till Göteborg för att gå på P3 Guld!! Hur kul?! Har velat gå på det i flera år men nu så! Vi bestämde att istället för att köpa julklappar till varandra så blir detta en julklapp, mys! Fint hotell, fint sällskap, bra musik, fin stad, kan det bli bättre? 
 
 
 
Men nu ska vi tydligen julpynta lite så julälskaren i hushållet blir glad, så jag häller upp ett glas vin ja så jag orkar med. Nu frågar när han får ta ner granen... (som jag hade hoppats på att han hade glömt bort hehe) 
 

Senaste tiden

Publicerat: 2013-12-05 Kl: 19:19:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vet ni!? Den 1a december tog min pojkvän och min svärmor över Hernö Ost & Deli här i Härnösand!! Har glömt att berätta det men de flesta kanske har läst det på min facebook eller Instagram. Men så är det och det är så kul för dom! Att dom äntligen får göra det som de älskar och får göra det på sitt egna sätt. Bägge har ju tidigare jobbat på både Ica och Coop inom Ost/Deli/Chark/Fisk. Så där spenderade jag typ förra helgen för att hjälpa till att julpynta och vara en liten hjälpreda på skyltsöndagen.
Så nu tycker jag att alla som har vägarna förbi ska traska in, säga hej, kika och kanske köpa något, finns saker för alla. Vet iallafall var jag kommer köpa alla mina julklappar hehe..
 
Just nu ligger jag död och kall i soffan efter att ha frusit hela dagen, funderar på att värma på en god soppa, ta ett bad och måla naglarna. Tänkte ta en promenad men ryktas om storm och nu snöar det så näää. Dessutom känner jag mig hängig så då är det ju onödigt att göra det värre. 
 
Imorgon efter jobbet ska jag ner till Emma och bubbla och dricka bubbel, ser så fram emot det! Och på lördag blir det festligheter, superkul!
 
Nu ska jag äta champinjonsoppa, mmmm!
 
 
Urklipp från Tidningen Ångermanland och Sundsvalls Nyheter
 
 
Min nya bebis/julklapp till mig själv

RSS 2.0