Cancer smittar inte, men den drabbar alla

Publicerat: 2013-10-29 Kl: 16:12:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


 
Igår zappade jag runt och hamnade på Sjuan och fastnade framför galan
Tillsammans mot cancer. Jag hann se kanske fem minuter sedan kom tårarna efter att ha hört historien om en fru och mamma som gått bort innan hon var 30 år. Och historien om Edvin Berg som dog 18 år gammal i blodcancer.. 18 år! Han hade hela livet framför sig! Det var så hemskt, jag blev så arg och ledsen. Men galan fick in 63,5 miljoner kronor, i fjol fick dom in 49 miljoner, så jävla bra!
 
Vi måste faktiskt öppna ögonen och inse att varje år får 55 000 personer i Sverige cancer och att det är en förjävlig sjukdom som påverkar alla på något sätt. Cancer smittar inte, men den drabbar alla. Jag är riktigt stolt över mig själv att jag sedan en tid tillbaka skänker 100 kronor varje månad via autogiro till Cancerfonden, för jag kan dra in på till exempel en fin topp, en fika eller en flaska vin för att kunna bidra med någonting till cancerforskningen. Det tror jag att ni också kan, gå in på Cancerfondens hemsida och kika, läs och bidra! För denna jävla sjukdom måste bort, den har gjort för mycket ont och kommer att fortsätta.

 
 
 
 

Stockholm och Jay-Z

Publicerat: 2013-10-28 Kl: 17:15:31 | I kategori: Glamour | 0 kommentarer


 
Kan ju börja med att säga att jag tycker synd om er som inte var och såg Jay-Z i fredags, det var AWESOME! Vilken pondus! Hua vad jag skrek mig hes och fick ont i fötterna men det var det värt. Hade så jäkla kul och detta var en av de bästa konserter som jag har varit på, lätt
 
Vi bodde ju även på Globen hotellet så efter konserten gick vi hem och sov för vi orkade verkligen inte en utgång haha. Vi tänkte dra den på lördag istället, men blev det av? Nope. Efter att vi ätit supergod middag på Aqui Tapas & Bar (rekommenderar starkt!) med fina människor så blev vi för trötta när vi kom tillbaka till hotellet då vi skulle svira om haha. Kärringar kanske.. Men det var det värt för det tar vi igen nästa helg!
 
 
 
 

Picasso baby

Publicerat: 2013-10-22 Kl: 17:07:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


 
Regnet verkligen öser ner
Jag har tänt lite ljus runt om i lägenheten för att piggna till
Efter en grå och jobbig dag på jobbet så tänkte jag krypa ner i soffan ett slag och läsa en bra bok och invänta att vi ska åka ut till svärisarna för middag. 
Lyssnar också på Jay-Z och längtar tills på fredag
Härligt!
 
 
 
 

Gräsänkan i byn

Publicerat: 2013-10-20 Kl: 21:25:05 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


 
Blev ju gräsänka i torsdags när Fredrik skulle söderut. Så på fredagen efter jobbet åkte jag med lillebror ut till byn där jag har tillbringat hela helgen. Supermysigt! Har ätit gott, skrattat, hjälpt mamma att måla möbler, druckit vin (och pärvin), sett film och promenerat. Jag har verkligen världens bästa (och mest knäppa) familj. 
 
Så ikväll har jag bjudit dom på tacogratäng och wienerbröd här hemma som tack för hjälpen för att bror hjälpte mig upp med en lampa och för att dom är så fina.
 
Nu ska jag fortsätta kika på Partaj, hejdå.

 
 

Bubblandet

Publicerat: 2013-10-17 Kl: 19:29:00 | I kategori: Glamour | 1 kommentarer


Sen update men bättre än ingen alls. Helgen med Emma var hur bra och fin som helst! Blev som vi hade tänkt oss med vin, bubblor, framtidsprat och gamla vänner. Bjuder på några bilder då

 
 
 
Nu blir det en promenad sedan ett hett jäkla bad tillsammans med en bra bok, hörs.


Ett glas rödvin i handen och Maggio i mina lurar

Publicerat: 2013-10-11 Kl: 21:21:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har en så skön fredag just nu. Tidigare ikväll tog jag mig ett varmt bad tillsammans med en bra bok, rödvin och tända ljus (precis så mysigt som det låter!) Sedan målade jag naglarna medan jag kollade på New Girl. Nu sitter jag här med mitt glas rött och Maggios nya album i lurarna (som för övrigt är helt fantastiskt), har precis bokat en tågbiljett till Sundsvall imorgon för att spendera lördagen och en del av söndagen med Emma. Vi ska på stan, bubbla, dricka bubbel, ta igen en massa och sedan svira om för att förhoppningsvis träffa några gamla vänner, så fint! Efter en ganska tung vecka på jobbet så känner jag att jag förtjänar det.


 
Trevlig helg på er!
 
 
 

Jay-Z

Publicerat: 2013-10-04 Kl: 17:32:00 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


I slutet av månaden åker jag och Lina och ser Mannen. Kommer bli så fett! Såg han ju på Peace and love för tre år sedan, vilket var så grymt! Kan slå vad om att detta blir minst lika grymt. Och kul med en weekend i huvudstaden tillsammans med Lina. 
 
 
 
 

Alanya

Publicerat: 2013-10-03 Kl: 20:48:16 | I kategori: Resa | 0 kommentarer


Har haft det så otroligt bra på semestern i Alanya. Bra och varmt väder hela tiden förutom sista natten som det var värsta åskovädret men det gjorde ju ingenting. Dagarna bestod i att ligga på stranden och dricka Efes och läsa i princip, helt underbart! Hade hemskt gärna stannat en vecka till men man måste ju tillbaka till verkligheten också tydligen.. Nu ska jag och Fredrik äta kötbullar och makaroner, efterlängtat efter en vecka med ris och pommes typ. 

Men jag bjuder er på lite bilder från resan, enjoy!

 
 
 
 
 

RSS 2.0