Mår otroligt bra

Publicerat: 2013-09-26 Kl: 14:50:44 | I kategori: Resa | 2 kommentarer


Sitter på balkongen med en Efes i handen, min älskade bredvid, Daniel Adams Rays nya underbara låt i högtalarna och mår så makalöst bra. 

Vi kom fram till hotellet vid halv 4 på natten och klev upp någorlunda tidigt för att hinna med frukost och Hamam. Så nu har vi varit på stranden några timmar, käkat lunch och nu sitter vi på balkongen och solar lite mer. Underbart!  Hoppas ni har det bra där hemma höhö.Helgen

Publicerat: 2013-09-23 Kl: 18:43:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


 
Invigde helgen med att gå på afterwork tillsammans med min fina mamma och lillebror och min pojkvän. Åt god mat, drack vin, skrattade och hade det trevligt som vi alltid har det. När vi kom hem till lägenheten däckade vi direkt i sängen efter att vi bägge haft en mindre rolig vecka på jobbet. 
 
På lördagen kom min fina Emma upp till Härnösand och vi gick på stan och fikade, supermysigt som alltid. Sedan var det bara för mig att svira om och börja med mat för på kvällen skulle Fredriks syster komma på middag hos mig och dricka vin och sedan skulle även Sabina dyka upp. Satt på balkongen och hade det supermysigt och kul med Morbers rosé, tända ljus, infravärme, prat och skratt! Sedan drog vi på krogen men det är som det alltid är här i stan.. Men annars var det en jättefin kväll!
 
 
 
Söndagen bestod av svampplockning ute i byn med fina familjen. Hittade en massa svamp så nu ska vi väl göra soppa någon dag. Det är höst det! 
 
 
På tal om höst, på onsdag åker jag och Fredrik till Turkiet, skön t! 

Hejdo.
 
 

I'm back!

Publicerat: 2013-09-19 Kl: 19:21:42 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Efter sommaren 2013 och efter uppmuntran från min älskade pojkvän och bästa vän så har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Att göra det jag älskar; fota och skriva. Slutade blogga för mer än ett år sedan då det var mycket i mitt liv, bra och dåligt, mycket och lite. Bloggen var varken viktig eller rolig längre. Insåg att det var dags att sluta när mina inlägg blev kortare och kortare, färre egna bilder och allting jag skrev var med en negativ atttyd. Så då kände jag att det var dags att lägga bloggen på hyllan ett tag. Jag kanske behövde ett viloår helt enkelt. Men nu känner jag mig redo igen.
 
Känner att jag vill behålla bloggadressen då jag gillar den och att kunna gå tillbaka i arkivet och minnas. Måste dock fixa headern, ser ju ut som ett barn där! (vilket jag kanske var också? haha)
 
Vad säger ni, finns det några kvar där ute som läste min blogg tidigare eller är det nytt folk som kikar in?
 
 
Hej hej!
 
 

RSS 2.0