28 april

Publicerat: 2012-04-28 Kl: 17:03:48 | I kategori: Glamour | 0 kommentarer




Idag fyller min bästa vän 21 år! Tyvärr kan jag inte vara där och fira henne pga alla sjukdomar jag har just nu... ATM sitter jag med en vitlök i örat och en mössa på huvudet.. Sexyyy? Tur att inte Fredrik är hemma hehe. 

Men frugan får jag krama och pussa på på måndag då det blir valborgsfirande/myshäng/vindrickande där nere. Kommer att bli jättefint och jag saknar henne så!

Nu ska jag ta bort vitlöken och hoppas på att örat blir liiite bättre. Hörshej!


Ett skämt ?

Publicerat: 2012-04-25 Kl: 22:14:33 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer



Ja mitt immunförsvar är ju ett enda stort skämt.. Det började med att jag har känt mig förkyld sedan i slutet av förra veckan. I söndags så fick jag ont i höger öra och sedan dess har jag haft lock för det.. Kul? Nä. Och inte nog med det så vaknade jag med ögoninflammation imorse, yey! Var väldigt röd i ögonen imorse och tänkte: "Men SÅHÄR trött är jag inte" Och det höll i sig.. Blä.. Vet inte vad jag har för fel?? Äter rätt, äter frukt, sallad, tar vitaminer och tränar? Well, well. Bara att jobba på och försöka bli frisk. Det som inte dödar..


Positivt med idag är att lönen kom, mina skor från Nelly eventet kom i min storlek (de är underbara!!) och bästa Fredrik lagade mat åt mig medan jag vilade. Han är bäst. Nu kommer han snart hem hoppas jag så vi kan mysa lite framför tvn och dricka kaffe. 


Helgen är ganska ospikad just nu tack vare alla inflammationer jag tydligen har.. Men Emma fyller ju år så jag vill försöka pallra mig ner dit!

Nu ska jag kleta på salva i ögonen. Hej på er!



Fika med mina fina brudar

Publicerat: 2012-04-20 Kl: 21:28:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





Igår var jag ner till Birsta för att fika med Sandra och Emma. Välbehövligt eftersom jag inte har träffat dom båda på länge! Vi satt och fikade i säkert två timmar, supermys! 

Senare på kvällen drog jag och gymmade och idag har jag träningsvärk! Tur att man har en PT till pojkvän hehe

Så ikväll är det bara mys som står på schemat. Vi ska snart se New girl som är askuuul! Såg det på planet till Sydney och dog ju av garv. 

Hörshej! 


Gym, jag? Joru!

Publicerat: 2012-04-19 Kl: 17:15:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





Jag har aldrig i tidigare i hela mitt 22-åriga liv varit på gym. Men nu har jag varit där tre gånger sedan förra veckan och jag gillar det! Ska fortsätta med det också. Jag gör det för mig själv, för att stärka min kropp (rygg, armar, handleder, axlar osv som jag känner av och får ont i när jag jobbar) som är vekast. Även mitt immunförsvar är ju sämst som ni vet. Så jag går inte på gym för att få värsta magrutorna, bodybuilderkroppen och sånt shit. Jag gör det för att må bra. Jag hoppas jag blir bättre och att jag fortsätter med detta.

PEACE


Go'fika med syster och systerdotter

Publicerat: 2012-04-18 Kl: 21:19:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





Finfin dag trots snö ute!


Weekend

Publicerat: 2012-04-15 Kl: 20:39:47 | I kategori: Glamour | 1 kommentarer





Började helgen med att dra ner till Sundsvall med Fredrik och se Maskinen, hade en sviinrolig kväll ska ni veta! Sedan blev det det vanliga med kebab från kebabcity och bussen hem. 


Lördagen var det bara chill hela dagen och kvällen tillsammans med hjärtat mitt, gjorde fruktsallad och åt karra! Lördagsmys

Och söndag idag då, har legat och läst, kollat på tv och druckit kaffe. Sedan kom syster och systerdotter hit med gofika så vi satte oss ute på balkongen i finvädret. Sedan blev det en massa bus och nu sitter jag här. Ska snart slänga mig i soffan och läsa och vänta på Fredrik. Sedan kanske det blir en tripp till gymmet? Får se vad filuren min orkar efter att ha haft match

Hörshej!


Chokladcheesecake

Publicerat: 2012-04-12 Kl: 17:30:00 | I kategori: Recept | 2 kommentarer





Ca 12 bitar

Botten
250 g double chocolate chip cookies
75 g rumsvarmt smör

Fyllning
400 g cream cheese (Philadelphia eller liknande färskost)
1 burk créme fraiche, 34 % fett
0,5 dl stark, ljummet kaffe
200 g mörk choklad
2 ägg
0,75 dl strösocker

Botten:
Klä botten av en form med löstagbar kant, cirka 22 cm i diameter, med bakplåtspapper. Smörj formens kant
Kör kakorna till smulor i en matberedare. Tillsätt smöret och kör snabbt ihop till en deg. Tryck ut smulorna tunt i formen och ordentligt upp på kanterna. Låt stå kallt i kylen medan du förbereder fyllningen

Fyllning:
Rör cream cheese och créme fraiche smidigt tillsammans. Rör ner kaffet lite i taget i färskostblandningen.
Bryt chokladen i mindre bitar, smält den försiktigt i mikron eller över vattenbad och rör ner i färskostblandningen. Vispa upp äggen lätt tillsammans med sockret och blanda ner lite i taget i smeten. Rör ihop till en jämn smet och häll den i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i cirka 35 minuter. Cheesecaken ska fortfarande vara lite lös i mitten, men stelnar i kylen. Låt svalna och förvara den sedan inplastad i kylen.

Mumma!


Shoopppingsug ♥

Publicerat: 2012-04-11 Kl: 18:13:00 | I kategori: Inköp/Outfits | 0 kommentarer




Allt detta från Gina, geee mig!

Och skor från Nelly ofc hehehe

Nellyskorna

Publicerat: 2012-04-10 Kl: 17:04:04 | I kategori: Inköp/Outfits | 1 kommentarer





Dessa valde jag när Nelly evenemanget var i Sundsvall, och idag kom dom! Sjuuukt snygga irl (färgen är mer klar blå än på bilden, mumma!) men tyvärr för stora.. Så jag måste byta dom. Men sedan så hoppas jag att dom sitter som en smäck! Tänk till sommaren... yummie


Påskfirande/långfredagen

Publicerat: 2012-04-08 Kl: 16:25:13 | I kategori: Glamour | 1 kommentarer



Chokladcheesecake, mumma!






Myskväll med fina familjen och god mat


Parteey

Publicerat: 2012-04-07 Kl: 20:37:48 | I kategori: Tips | 0 kommentarer




Några dagar ledigt nu då

Publicerat: 2012-04-05 Kl: 20:18:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Har papercut fulla fingrarna
Ont i ryggen
Rastlös men ändå trött?
Väntar på att min finaste ska komma hem så vi kan äta makaroner och korv, mumma!
Sedan ska jag ta ett glas vin
I veckan köpte jag Peace and love biljett, asnice!!?
Jag är trött på att min näsa ska vara snorig och jobbig..
Imorgon blir det familjemys ute i Häggsjö 




RSS 2.0